Kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Wij werken met een klein team en betrouwbare partners. Bieden hosting aan op Nederlandse servers zodat u weet dat uw data veilig staat. 

Webhosting zoals het bedoeld is

Uw website staat op een Nederlandse webhosting server in een high availability cloud. Hierdoor bent u gegarandeerd van goede snelheden en 99,9% uptimes.

 

N
100% tevredenheid

Bent u niet tevreden over uw afgenomen dienst? Wij bieden 14 dagen niet goed, geld terug garantie. (enkel op e-mail- of hostingpakketten)

Web Design

Wilt u een website tegen een scherp tarief? Deel uw plannen met ons u zult verrast zijn!

99,9% Uptime garantie

Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Wij maken alleen gebruik van Nederlandse Servers met een uptime van maar liefst 99,9%

h
Gratis applicaties

Installeer met 1 klik meer dan 40 verschillende applicaties en scripts zoals WordPress, Joomla, Magento, phpBB en nog veel meer!

Dagelijkse backups

Dagelijks wordt er een backup van uw website(s) gemaakt. Deze backups kunt u tot 60 dagen terug inzien en indien nodig een terugplaatsen.

~
SSL certificaten

Een SSL certifcaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw websitebezoekers en uw website. Wij werken oa met Comodo, AlphaSSL en GeoTrust.

Meest gestelde vragen

 

Wat is webhosting?

Met webhosting huurt u een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kunt u bijvoorbeeld uw website bouwen of u gebruikt de hosting om te e-mailen vanuit uw eigen domeinnaam.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een webhoster?

Webhosting schaft u niet iedere dag aan en daarom is het belangrijk om te weten op welke zaken u moet letten bij het kiezen van een webhost. Hieronder vindt u de belangrijkste punten bij het selecteren van een host.

Wat kost goede webhosting?

De prijs van een webhostingpakket is belangrijk. Teveel betalen voor kwalitatieve webhosting is bij ons niet aan de orde. Wij hebben diverse scherp geprijsde hostingpakketten samengesteld voor starters én experts.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee. Er komen geen extra kosten kijken bij uw webhosting pakket en u kunt op ieder moment upgraden naar een groter webhosting pakket indien dit beter aansluit bij uw gebruik.

Welke CMS systemen ondersteunen jullie en hoe ik installeer ik ze?

Wilt u een webshop of website bouwen door middel van een bestaand CMS systeem (Content Management Systeem)? Wij bieden  u 1-klik-installatie van meer dan 40 verschillende applicaties en scripts als WordPress, Joomla, Magento, phpBB en meer. Wij hebben overigens voor WordPress, Joomla en Magento ook specifieke hostingpakketten samengesteld die voor de desbetreffende CMS zijn geoptimaliseerd.

Wij helpen u graag bij het installeren van het gewenste CMC systeem.

Waar staat jullie server?

De locatie van de server is belangrijk. Wij huren serverruimte bij grote Nederlandse partijen, de korting die we daarbij krijgen vindt u terug in onze scherpe prijzen. Bij ons staan alle hostingpakketten in een high availability cloud op servers in Nederland waardoor we betere snelheden en uptimes garanderen. 

Hoe zijn de back-ups geregeld?

Wij maken dagelijks een backup van uw websites. Er gaan dus nooit gegevens verloren wanneer u via ons host. Backups zijn tot 60 dagen in te zien en indien nodig plaatst u een recente backup in een handomdraai terug. 

Met één klik op de muis kan een backup van uw domeinnamen en bijbehorende data worden gedownload. U kunt vervolgens zelf kiezen welke data u wilt herstellen.

Wij bewaren maar liefst 60 dagen aan backups en wij maken zelfs meer dan één backup per dag!

De backup manager kunt u vinden door in uw DirectAdmin te klikken op ‘View/Restore Automatic Backups’ op ‘User Level’ in DirectAdmin.

Hoe stabiel is jullie hosting?

Up- en downtime zijn belangrijke factoren bij het aanschaffen van webhosting. U wilt immers dat uw websites goed toegankelijk zijn voor uw publiek. Wij garanderen bij ieder webhostingpakket een uptime van 99,9% per maand. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Wat is de looptijd van een hostingpakket?

De minimale looptijd van een webhosting pakket is 12 maanden. Een maand voordat uw pakket verloopt sturen wij u een e-mail reminder dat uw pakket binnenkort verlengd gaat worden. Wilt u opzeggen? Geen probleem, een e-mail opzegging van het pakket is voldoende.

Wek hostingpakket ben ik nodig?

Welk hostingpakket het beste aansluit bij uw gebruiksdoeleinde is afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal domeinnamen wat u wilt koppelen aan de hosting en hoeveel schijfruimte u nodig hebt. Bij elk webhostingpakket hebben wij alle specificaties duidelijk vermeld zodat u precies weet wat u van het hostingpakket kunt verwachten. Wilt u een grote website hosten? Kijk dan eens naar onze Professional pakket.

Benieuw naar onze werkwijze? 

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen tijdens een kop koffie.